neljapäev, 20. märts 2008

Et selgem oleks

Minu kooliajal peksti kohtust välja need avokaadihakatised, kes olid julgenud tulla kohtusaali ilma lipsuta. Õigusemõistmise väärikust rõhutab talaar. Traditsioonilislet tsivvilasjades - must ja kriminaalasjades - punane.
Nõus, välimus ei ole enda teha, kuid riietumine on. Kohtus selliselt riietatud daami mõtted on kusagil madalamal, kui ajud. See on suhtumise asi. OK, ma ei ole mingi näidis, aga tänaseks päevaks valisin ma enne esinemist endale musta särgi, sest arvasin, et värviline ja valge ei sobiks, s.h. ka Kristuse kannatamise aegu.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuulge, hr. Gräzin, Eesti on nii väike, et tunnen isiklikult inimest kelle ettevõtmisi Villu riigi rahaeraldustega ei toetanud, kuna ta ei olnud nõus teatud summasid ühele osaühingule üle kandma. Vastutasuks EL raha eest! Nii, et palun ärge jahuge ja ärge ennast avalikult lolliks tehke!
Oma nime ei avald seetõttu, et Eesti on väike.

Anonüümne ütles ...

igor, mis sa jaurad tõesti? olen kuulnud isiklikult Villu lähedastel tema skeemidest ja üldiselt peaks sa oma suu üldse kinni hoidma "oma ajast" rääkides vana kommar... ehk tuleb oma õppejõuaegm meelde.